torsdag 24 november 2016

Systerskap på gott och ont

Fortsättningen på succéromanen Bedragen!

Äntligen fick jag veta vad som hände sen och nu sitter jag här och undrar igen. Vad ska hända härnäst?

Systerskap- Katerina Janouch

Cecilia Lund har separerat efter makens otrohet. Huset är till salu och hon lever varannan vecka liv. Hon saknar barnen och sin make. För att slippa ensamheten kastar hon sig in i jobbet som barnmorska. På jobbet händer massor och det får henne att vilja gå vidare. Cecilia får ett telefonsamtal som visar sig vara avgörande på många sätt. Plötsligt förstår hon vad som är viktigt och hon är redo att slåss för det som är sitt.

Samtidigt som Cecilias familj smulas sönder hamnar hon mitt i andras problem. Det börjar med brutala övergrepp och mitt i allt detta försvinner Cecilias systerdotter. Rykten sprids på nätet och vad händer när offren blir förövare? Kan hämnd verkligen hjälpa? Systerskap får en helt ny innebörd och kan man verkligen känna sig trygg när man ska gå hem när det är mörkt?

Katerina har lyckats än en gång. Boken berör mig och den får mig att vilja veta mer hela tiden. Hon skriver om viktiga ämnen och jag vill fortsätta läsa om Cecilia Lunds liv.
Jag blir berörd av historien och den känns äkta. Hon beskriver varannan vecka livet och jag önskar att jag får slippa det. Jag vill inte vara utan mina barn. Men ska man ta sitt liv för givet? Hur mycket är man beredd att offra för att få det som tillhör mig?

Jag ser nu fram emot att ta mig an nästa bok i serien och jag är helt säker på att den är lika bra som de första två.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar